ComSi | DNS via ComSi
1890
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1890,page-child,parent-pageid-1750,ajax_fade,page_not_loaded,,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

DNS beheer

…via ComSi
Ervaar het gemak van één aanspreekpunt, ook als het gaat om je domeinnaam!

www1Bij een domeinnaam is altijd een DNS administratie. In deze administratie staat verwerkt op welke server de website staat. Het beheer van deze administratie kan gedaan worden door ons of door een derde partij. Hier betaal je jaarlijks een klein bedrag voor (domeinregistratie).

Op deze pagina lees je wat het betekent om het beheer van je domeinnaam bij ComSi onder te brengen.

Als je zelf technisch genoeg bent en het niet erg vind om de handen vuil te maken kun je zelf je DNS beheer doen bij een derde partij.

 

Meer informatie »

Geen omkijken naar!

Als wij het beheer van je domeinnaam doen, voeren wij wijzigingen voor je door in de DNS. Zo voorkom je dat jouw website onbereikbaar is of je geen e-mail meer kunt ontvangen.

Wijzigingen via één adres!

In het uitzonderlijke geval dat je bijvoorbeeld van e-mailprovider wisselt (zoals Office 365 of Google Apps) geef je ons dit door. Wij zorgen er voor dat de DNS administratie bijgewerkt wordt.

Overstappen

…naar ComSi

pakketjeAls je de domeinnaam bij ons onder wil brengen kun je bij je huidige webhoster een zogenaamd ‘verhuistoken’ (uniek identificatie­nummer) opvragen. Wanneer je deze aan ons doorgeeft zorgen wij dan dat je domeinnaam verhuisd wordt.

 

Meer weten?
Bel 0527 – 699321

Let op!

Het kan zijn dat je meerdere diensten afneemt bij je huidige webhoster. Vaak is een pakket een combinatie van een domeinnaam, email en hosting (ruimte voor de website). Het verhuizen van alleen de domeinnaam (voor DNS) betekent niet dat alle diensten opgezegd of overgenomen worden.

Geef voor de verhuizing een overzicht van de huidige DNS administratie door. Wij zorgen dan dat deze informatie overgenomen wordt zodat de verhuizing zonder downtime doorgevoerd wordt.

Laat ons je informeren over de mogelijkheden van bijvoorbeeld Office 365, de cloud dienst van Microsoft met onder andere e-mail hosting.