ComSi | Websites
Voor een maatwerk, Wordpress of Joomla website ga je naar ComSi in Emmeloord
website, webdesign, wordpress, joomla, reclame, maatwerk, webdevelopment
1750
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1750,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Een nieuwe website

onderscheidend, effectief, doeltreffend
Dat wil ik »

Zet je bedrijf op de kaart

met een vindbare website
Meer weten »
maatwerk, wordpress, joomla!

De perfecte website voor jouw bedrijf!

ComSi ontwikkelt, bouwt, onderhoudt en host professionele websites voor particulieren en bedrijven. Gebouwd volgens de nieuwste technieken. Wij maken een website die aan jouw wensen voldoet.

 

Daarbij ontzorgen we je graag.
Want ook de hosting en domeinregistratie regelen we graag voor je. Dat is handig!

Vertel me meer!
passend bij jouw wensen
onderscheidend en effectief

Een website op maat

Wij bouwen maatwerk websites of maken samen met jou een keuze uit één van de vele Joomla of WordPress templates. Dit template wordt ingesteld passend bij jouw uitstraling. Via het beheerscherm vul je dan eenvoudig zelf je website of je laat het door de creatievelingen van ComSi doen. Daarbij denken we graag mee over beelden en teksten.

wij schrikken nergens van

Eenvoudig of complex

Heb je specifieke wensen voor de website? Wil je bijvoorbeeld een koppeling in je website die ‘praat’ met een applicatie of programma? Grote kans dat wij je kunnen helpen.

 

Wij bouwen graag jouw maatwerk wensen in je website. Maatwerk wensen bouwen we ook in bij bijvoorbeeld WordPress of Joomla! websites. Nieuwsgierig? Neem contact op voor meer informatie.

Nieuwsgierig geworden?

een tevreden klant
jouw producten verkopen via je website

Website met webshop

Jouw product of dienst verkopen via een webshop? Geen probleem! Wij maken gebruik van verschillende webshop platformen en ook daarbij zijn koppelingen mogelijk met andere programma’s of toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan iDeal of Paypal.

 

We bespreken graag jouw wensen!

sterke punten

Onze pluspunten

Uitstekende kwaliteit

Onze websites voldoen aan alle standaarden en worden gebouwd volgens de nieuwste technieken.

Eerlijke prijs

Voor een eerlijke en marktconforme prijs bouwen wij jouw nieuwe website. Altijd op basis van een offerte zodat je van tevoren weet waar je aan toe bent.

Korte lijnen

ComSi bestaat uit een klein team van bevlogen professionals. Hierdoor zijn de lijnen kort en heb je snel antwoord op jouw vragen of wensen.

Geschikt voor mobiel, tablet, etc

Websites horen niet alleen fijn te werken op een PC, maar ook op mobiele apparaten. Onze websites worden zoveel mogelijk responsive opgebouwd.

Passend bij jouw bedrijf en huisstijl

Een website moet bijdragen aan de uitstraling van jouw bedrijf. Wij helpen jou graag bij het zoeken naar beeldmateriaal en stellen de website zo in dat deze bij jouw uitstraling past.

Eenvoudig aanpassen en onderhouden

Zelf aanpassingen doen of later je website uitbreiden met bijvoorbeeld een webshop? Onze websites zijn zeer gebruiksvriendelijk en flexibel. En heb je geen tijd? Dan kun je het onderhoud ook aan ons overlaten.

Onderstaande klanten gingen je voor