ComSi | Team
Samen zijn wij ComSi. Het bedrijf in Emmeloord voor reclame en ICT-diensten.
ComSi, personeel, medewerkers, vormgever, developer, programmeur, systeembeheerder, emmeloord
400
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-400,ajax_fade,page_not_loaded,,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

TEAM

Together Everyone Achieves More

Maaike Wolf

Maaike Wolf

Directeur – vormgever

Poldermeisje uit 1980. Liefhebber van strakke vormgeving en alles wat mat zwart is. Gek op auto’s en motoren. Sportverslaafd en kookgek.

Linda Havelaar

Linda Havelaar

Vormgever

Opgegroeid als trotse boerendochter aan een buitenweg in Emmeloord. Altijd bezig met het ‘maken’ van dingen en creatief bezig zijn. Hoe super is het dat ik dat als ontwerper/vormgever ook nog werk mag noemen? Ik hou van: mijn gezin, een rondje hardlopen, het lezen van een spannend boek en DIY’s. Mijn guilty pleasure? Pastelkleurtjes.

Robin Draaisma

Robin Draaisma

Senior systeem- en netwerkbeheerder

Geboren en getogen polderbewoner. Sinds 2011 van Emmeloord naar Bant verhuisd. Al sinds de eerste stageperiodes op school met computers aan het knutselen. Inmiddels al ruim 14 jaar systeembeheerder met gedegen kennis van de huidige markt. Naast zijn werk als beheerder vaak te vinden achter de oche van het dartsbord.

Nog even wachten…

Nieuwe programmeur…

Programmeur

Binnenkort meer over onze nieuwe programmeur…

Ronald ter Veen

Ronald ter Veen

Multimedia developer

Na de studie in Leeuwarden weer terug in de geboorteplaats Emmeloord. Houdt van alles wat met moderne technologieën te maken heeft en heeft naast de werktijden al menig pooltafel versleten.

Gert-Jan Reitsma

Gert-Jan Reitsma

Helpdesk medewerker

Binnenkort lees je hier wie Gert-Jan is!

“It’s a beautiful thing when a career and a passion come together”